Wie ben ik

Ik ben Marijke Bonajo- Meulenberg.

Master in de Dieptepsychologie

Gecertificeerd hNLP-trainer en coach, zowel voor volwassenen als jeugdcoach.

Van oorsprong ben ik lerares, en heb gedurende meerdere jaren volwassenen opgeleid en begeleid in hun werkzaamheden. Ook heb ik gedurende 10 jaren een managementfunctie gehad.
Vanuit een heel breed opleidingsscala en werkervaring o.a. technische bedrijfskunde,management, projectmanagement,   schoolloopbaanbegeleider ben ik sinds een aantal jaren werkzaam als coach en therapeut, met als doel persoonlijke ontwikkeling.

Bewustwording is een aspect binnen je persoonlijke ontwikkeling. Deze bewustwording is de eerste stap naar gedragsverandering, en dus ook persoonlijke ontwikkeling.

Voor mij betekent bewustwording tegelijkertijd dat je bewuste keuzes kunt maken, en dat je staat voor gemaakte keuzes. dat maakt het leven, zeker voor mij, overzichtelijk. Vanuit verschillende disciplines is deze mogelijkheid tot bewustwording ingebracht, en wil ik dit ook met genoegen aan ieder aanbieden die open staat voor gedragsverandering

voor contact kunt u bellen: 06-25519442

of mailen: marijkebonajo@gmail.com